“Alhamdulillah… Kawan-kawan takde da cakap badan kita berbau lagi”

Masuk office je orang pandang²

Ingat kan sebab pakaian kita. Rupa²nya pasal bau badan kita. 😰

Lagi rasa tersisih bila tak ramai yang nak lepak sama. Apatah lagi nak ajak lunch sama. Kalau lunch sama pun mesti rasa macam “stranger”.

Tapi lepas pakai perfume dari ADNAA membe² semua tak buat muka dah. Siap tanya perfume apa kita pakai.

ADNAA PERFUME

Sebab bau dia sangat sedap macam pakai perfume ori!!!

Ada satu hari tu saje jer pakai depan diorang, dan² diorang nak try jugak.

Thank you ADNAA Perfume. Nak beli perfume ori kita fikir 100x, kalau ADNAA Perfume ni terus grab jer. Harga mampu milik semua!!!

Yesza… Kawan² dah tak palau kite. 😜



Bagi korang yang tak tahu pasal ADNAA Perfume ni, kat bawah ada detail sikit pasal ADNAA Perfume.

1. Original fragrance oil imported from Europe.

2. Manufactured in Malaysia 🇲🇾

3. Last up to 8-12 hour on skin and 3 days when spray on fabric.

4. Solat friendly! 📿

Terbaik lah ADNAA Perfume ni.. Sape² nak boleh PM atau beli terus kat link bawah ni.

Shop Now!

Nak terus WhatsApp pun boleh, senang nak tanya pape kan. Klik bawah ni.

WhatsApp Now!

“Macam tak caye jer. Kereta dah lama tapi bila masuk dalam bau macam kereta baru”

Waktu awal² dulu ralat juga nak beli takut sakit hidung atau bau kuat sangat.

Tapi ternyata bau dia sedap gila dan paling penting tak peningkan kepala. 😇

Nak beli car perfume yang branded ni boleh tapi harga pula tak kena, ada yang mahal tapi cepat kering bila letak dalam kereta.

Nasib baik Car Perfume by Scentric Lab ada.

“Harga mampu milik dan tahan lama pulak tu.”

Sekarang ada pakej combo lagi dengan Natural Spray. Boleh pakai kat badan, sofa, bilik tidur dan tempat² lain.

Harga mampu milik semuanya.

Kalau nak order boleh click kt link bawah ni atau nak tanya boleh click link WhatsApp. ⬇️

WhatsApp Now!

Btw cakap kat diorang… Kata Makcik Kiah rekomenkan… Dapat lah discount 5% nanti…kikiki…



Serba sedikit pasal Car Perfume dari Scentric Lab:

Fine Fragrance Volume: 10ml 

100% Handmade All in One Car Perfume & Natural Spray by Scentric Lab. 

Can be used as Car, Body Mist, Pillow Mist, Room Spray, etc. 

12 types of adorable scents and each comes with cutie pouch. Grab yours now at ADNAA Store!  

Shop Now!








Landing Page oleh




JAZALO Studio